Gine

Historien bag Gine

Gine er en butik beliggende i hjertet af Rudkøbing på den smukke ø Langeland. Butikken blev stiftet i 1977 og har siden været i konstant udvikling. I 2002 åbnede vi for første gang en website, og nu åbner vi også webshoppen. 

Vi bestræber os på at sælge kvalitetstøj til overkommelige priser, så alle interesserede har mulighed for at handle hos os. Vores håndplukkede sortiment af varer og mærker gør, at vores butik altid fremstår moderigtig og inspirerende.

I Gine har vi et smilende, veluddannet og engageret team, som står klar til at byde dig velkommen, og vi sætter en ære i at yde en personlig og professionel service, så du får den bedste shopping oplevelse hver gang.

SERVICE ER VORES PASSION!!!

Har du ikke mulighed for at besøge os i vores fysiske butik, har vi her en yderst velfungerende webshop. Tøv ikke med at skrive til os på Facebook eller Instagram, hvis du har spørgsmål til os, så svarer vi hurtigst muligt. 

Og lidt om mig selv. 
Mit navn er Almira, jeg er 39 år og jeg har været en del af butikken i 21 år. 
Jeg kom i lære i byens førende tøjbutik i 2000 og min drøm gik i opfyldelse da jeg overtog butikken af stifterne af Gine, Lene og Bjørn Haaning i 2010. 
Mine kunder og deres historier betyder meget for mig og jeg har med tiden udviklet mig til en mode-ven for mine kunder, som lytter til mine råd, vejledning og ærlighed og som har stor tillid til mig.
Det er mig en ære og fornøjelse hver gang, jeg skal finde et sæt tøj, som mine kunder kan føle sig godt tilpas i. 
Mine “piger” bliver oplært i, hvordan de skal hjælpe alle kunder på bedste mulig måde, uanset hvilken størrelse, højde eller bredde, de har.
Vi vil ved enhver handel prøve at fremhæve det bedste resultat, så vores kunder føler sig godt tilpas, når de handlen hos os. 

Vi ønsker jer en god shopping
Hilsen Gine-pigerne 💜